Een bericht aan onze gasten
Landhotel de IJsvogel
image

Een bericht aan onze gasten

Graag willen we iedereen bedanken die ons de afgelopen tijd gesteund heeft. En wat kijken we ernaar uit om u weer te verwelkomen in ons hotel met de service en kwaliteit die u van ons gewend bent. Wel zijn we genoodzaakt ons aan de gestelde veiligheidsmaatregelen te houden. Daarom hebben we wat aanpassingen moeten doen in en rondom het hotel. Uiteraard zullen we er binnen de mogelijkheden alles aan doen om er een onvergetelijk verblijf van te maken. We vragen om uw begrip. 

 

Let op: We verzoeken u met klem niet eerder te komen dan de incheck van 14:00 uur. 

 

Lees hier onze coronamaatregelen


Welkom bij Landhotel De IJsvogel

Lieve gasten,

De zomer is begonnen en dat is te merken aan de vrolijke gezichten, lange zomeravonden en gezellige mensen. Wat fijn dat we er met zijn allen weer op uit kunnen!

Ons team staat voor u klaar om u een onvergetelijke overnachting te verzorgen. Een fruitige cocktail bij het zwembad? Dat kan! Rustig een boek lezen in onze knusse lounge? Dat mag natuurlijk ook.

Sinds juni is ons restaurant concept aangepast en serveren wij tapasplanken. Neem een kijkje op de menukaart voor meer details. Heeft u vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen.

Service en gastvrijheid, daar staan wij om bekend. Ons team staat dag en nacht voor u klaar om u volledig in de watten te leggen.

Wij kijken er enorm naar uit om u te mogen verwelkomen in ons knusse landhotel tussen de Friese landerijen.

Tot ziens in Legemeer! 

 
Namens uw Team Landhotel de IJsvogel,
 
Feyona Lohr en Tom van der Sar 
 

Overnachten in Friesland

Deze schitterende provincie biedt u alles dat het hartje begeert. Bijzondere natuurgebieden, historische bezienswaardigheden en voornamelijk rust en stilte in overvloed. Hotel De IJsvogel bevindt zich in Legemeer, een gemeente omringd door meren en uitgestrekte velden, waar talloze wandel- en fietsroutes u langs zullen leiden. Kies voor uw verblijf uit een van onze moderne en ruime kamers of kies uit ons ruime aanbod aan arrangementen.

Kamers & Suites
Arrangementen

Samenkomen bij De IJsvogel

Rustig wakker worden en lekker gaan ontbijten, voordat u erop uitgaat genieten van een heerlijk 12-uurtje of boterham naar keuze en na een lange dag in de buitenlucht genieten van een royale tapasplank. Onze gerechten worden bereid met regionale ingrediënten, waarbij we het seizoen natuurlijk altijd in acht houden.

De IJsvogel biedt u tevens de mogelijkheid feesten en partijen te organiseren. Zo geeft u bij ons bijvoorbeeld het ja-woord, dineert en feest u met uw familie en vrienden of komt u gezamenlijk tot rust in het buitenzwembad en in de sauna.

Restaurant
Business & Events

Hotel aan de Friese meren

Overnachten in Legemeer, Friesland? Landhotel De IJsvogel bevindt zich in dit Friese merengebied en biedt u een geweldige locatie voor wat voor verblijf dan ook. Plaatsen Heerenveen en Sneek en tevens het IJselmeer zijn vanuit het hotel goed bereikbaar. 

Meer weten?