Een bericht aan onze gasten
Landhotel de IJsvogel
image

Een bericht aan onze gasten

Graag willen we iedereen bedanken die ons de afgelopen tijd gesteund heeft. En wat kijken we ernaar uit om u weer te verwelkomen in ons hotel met de service en kwaliteit die u van ons gewend bent. Wel zijn we tot 1 juli genoodzaakt ons aan de gestelde veiligheidsmaatregelen te houden. Daarom hebben we wat aanpassingen moeten doen zoals het hebben van shifts voor ontbijt en diner. En zijn het zwembad en de sauna gesloten. Uiteraard zullen we er binnen de mogelijkheden alles aan doen om er een onvergetelijk verblijf van te maken. We vragen om uw begrip. 

 

Let op: We verzoeken u met klem niet eerder te komen dan de incheck van 15:00 uur. 

 

Lees hier onze coronamaatregelen

Beste Prijs Garantie
Landhotel de IJsvogel
Landhotel de IJsvogel
Heerlijk ontspannen bij de open haard
Heerlijk ontspannen bij de open haard
Onze Deluxe kamer
Onze Deluxe kamer

Borrelplank


Geniet van onze heerlijke borrelplank met diverse ‘Friese’ delicatessen rechtstreeks van lokale leveranciers, huisgemaakte hapjes en een flesje wijn. Zo bent u een beetje uit in eigen huis. 

  • Mail de bestelling uiterlijk 29 mei voor 18.00 aan: info@landhoteldeijsvogel.nl of bel: 0513 - 432 999.
  • Vermeld het aantal personen (Eén borrelplank is voor 2).
  • Ook als vegetarische variant te bestellen.
  • Gratis bezorging binnen een straal van 5 km van Legemeer. Bezorgkosten Amsterdam, Apeldoorn of ‘t Gooi € 5,00.
  • Bezorging eerste pinksterdag tussen 13:00 en 15:00.

bestel

Welkom bij Landhotel de IJsvogel


Midden tussen de landerijen bevindt zich Landhotel de IJsvogel. Dit kleinschalige hotel met royale kamers, goede keuken, hypermoderne multifunctionele ruimte en diverse sportfaciliteiten ligt prachtig in het Friese merengebied nabij Sint Nicolaasga en het bekende watersportdorp Langweer.

De mooie omgeving inspireert. U kunt eindeloos recreëren, water, bos en karakteristieke dorpjes binnen handbereik. Pal tegenover het hotel bevind zich Golfclub Sint Nyk. Deze 18-holes golfbaan staat bekend om zijn prachtige banen met veel ruimte en strategisch geplaatste (water)hindernissen.