Een bericht aan onze gasten
Landhotel de IJsvogel
image

Een bericht aan onze gasten

Graag willen we iedereen bedanken die ons de afgelopen tijd gesteund heeft. En wat kijken we ernaar uit om u weer te verwelkomen in ons hotel met de service en kwaliteit die u van ons gewend bent. Wel zijn we genoodzaakt ons aan de gestelde veiligheidsmaatregelen te houden. Daarom hebben we wat aanpassingen moeten doen in en rondom het hotel. Uiteraard zullen we er binnen de mogelijkheden alles aan doen om er een onvergetelijk verblijf van te maken. We vragen om uw begrip. 

 

Let op: We verzoeken u met klem niet eerder te komen dan de incheck van 14:00 uur. 

 

Lees hier onze coronamaatregelen

Beste Prijs Garantie

Welkom bij Landhotel De IJsvogel


Landhotel de IJsvogel verzorgt voor u een 3-gangen feestmaal met een keur aan huisgemaakte en liefdevol bereide gerechten. Met gebruik van lokale streekproducten. Zo kunt u in deze, toch andere feestdagen, samen genieten. Fijne feestdagen!

Bekijk menu

€ 49,50 p.p. (vanaf 2) + € 19,50 fles wijn
(rood: Château Lion Noir en/of wit: Château Grand Launay)

Mail uw bestelling (maak een keuze uit één voor-, hoofd- en nagerecht) voor 22 december aan: info@landhoteldeijsvogel.nl of bel: 0513 - 432 999. 

 

Lieve gasten,

Naar aanleiding van de persconferentie van 14-12-2020, waarin de maatregelen rondom het virus verder zijn aangescherpt, hebben wij met pijn in het hart moeten besluiten om onze deuren tot en met 20-1-2021 te sluiten.

Nu wij geen diner of ontbijt meer mogen serveren en tevens geen roomservice mogen faciliteren, kunnen wij niet meer achter het IJsvogel concept staan, waarin een warme sfeer, persoonlijke aandacht, goede service en een geweldige beleving onze belangrijkste waarden zijn.

Met dit besluit verwachten wij bij te dragen aan minder verplaatsingen door het land en daarmee minder contactmomenten. Als hotel waar maatschappelijk en duurzaam ondernemen hoog in het vaandel staat, voelen wij ons hier medeverantwoordelijk voor.

Wij wensen u sfeervolle, fijne feestdagen en zien er naar uit om u in 2021 weer in goede gezondheid te mogen verwelkomen.

Namens uw Landhotel de IJsvogel,

Cathy van de Garde

 

 

 

Thuis genieten van een feestelijk diner


Landhotel de IJsvogel verzorgt voor u een 3-gangen feestmaal met een keur aan huisgemaakte en liefdevol bereide gerechten. Met gebruik van lokale streekproducten. Zo kunt u in deze, toch andere feestdagen, samen genieten. Fijne feestdagen!

Bekijk hier het menu

€ 49,50 p.p. (vanaf 2) 

+ € 19,50 fles wijn (rood: Château Lion Noir en/of wit: Château Grand Launay)

Mail uw bestelling (maak een keuze uit één voor-, hoofd- en nagerecht) voor 22 december aan: info@landhoteldeijsvogel.nl of bel: 0513 - 432 999.

Borrelplank


Geniet van onze heerlijke borrelplank met diverse ‘Friese’ delicatessen rechtstreeks van lokale leveranciers, huisgemaakte hapjes en een flesje wijn. Zo bent u een beetje uit in eigen huis. 

  • Mail de bestelling uiterlijk 29 mei voor 18.00 aan: info@landhoteldeijsvogel.nl of bel: 0513 - 432 999.
  • Vermeld het aantal personen (Eén borrelplank is voor 2).
  • Ook als vegetarische variant te bestellen.
  • Gratis bezorging binnen een straal van 5 km van Legemeer. Bezorgkosten Amsterdam, Apeldoorn of ‘t Gooi € 5,00.
  • Bezorging eerste pinksterdag tussen 13:00 en 15:00.

bestel