Een bericht aan onze gasten
Landhotel de IJsvogel
image

Een bericht aan onze gasten

Een bericht aan onze gewaardeerde gasten –
 
Hierbij nemen wij graag een momentje om u te laten weten dat hier, bij Hotel de IJsvogel, wij de bedreiging van deze onzekere tijden, serieus nemen. Wij zijn hier om u gerust te stellen dat wij onze voorzorgsmaatregelen verhoogd hebben tot het maximale niveau. Zo kunnen wij uw en onze veiligheid garanderen en tegelijkertijd meer leren over het Covid-19 (Coronavirus).
 
Zoals altijd, nemen wij de hoogste standaard met betrekking tot hygiëne in acht en is het onze intentie om ten allen tijden bovenop de situatie te zitten. Wij houden hierbij de veiligheidsmaatregelen in acht die gesteld zijn door de overheid en het RIVM, zolang deze ontwikkelingen doorlopen.
 
Wij kijken er altijd zeer naar uit u te mogen ontvangen in ons hotel. We houden daarbij rekening met uw behoefte en zorgen. Voelt u zich daarom vrij contact met ons op te nemen, als er iets is dat we voor u kunnen doen.
 
Bedankt en hopelijk mogen we u allen weer snel verwelkomen in Hotel de IJsvogel.

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Speciale arrangementen

Thuisservice

Landhotel de IJsvogel wil u graag bijstaan in deze moeilijke tijden. Daarom bieden wij onze thuisservice aan. Uw maaltijd wordt ‘contactloos’ bezorgd. U hoeft het alleen nog maar op te warmen. Zo geniet u van een heerlijke maaltijd thuis. In onze vernieuwde keuken bereiden onze chefs, Hilbrand en Peter, met veel liefde en passie dagverse maaltijden. Seizoensgebonden, gecombineerd met al het moois dat de Friese omgeving te bieden heeft.

Bekijk HIER welke gerechten onze chefs met liefde en passie voor u bereiden.

Landhotel de IJsvogel
Landhotel de IJsvogel
Gloednieuwe multifunctionele zaal
Gloednieuwe multifunctionele zaal
Heerlijk ontspannen bij de open haard
Heerlijk ontspannen bij de open haard
Onze Deluxe kamer
Onze Deluxe kamer
Feesten & Partijen in onze gloednieuwe zaal
Feesten & Partijen in onze gloednieuwe zaal
Beste Prijs Garantie

Welkom bij Landhotel de IJsvogel

Midden tussen de landerijen bevindt zich Landhotel de IJsvogel. Dit kleinschalige hotel met royale kamers, goede keuken, hypermoderne multifunctionele ruimte en diverse sportfaciliteiten ligt prachtig in het Friese merengebied nabij Sint Nicolaasga en het bekende watersportdorp Langweer.

De mooie omgeving inspireert. U kunt eindeloos recreëren, water, bos en karakteristieke dorpjes binnen handbereik. Pal tegenover het hotel bevind zich Golfclub Sint Nyk. Deze 18-holes golfbaan staat bekend om zijn prachtige banen met veel ruimte en strategisch geplaatste (water)hindernissen.