Een bericht aan onze gasten
Landhotel de IJsvogel
image

Een bericht aan onze gasten

Graag willen we iedereen bedanken die ons de afgelopen tijd gesteund heeft. En wat kijken we ernaar uit om u weer te verwelkomen in ons hotel met de service en kwaliteit die u van ons gewend bent. Wel zijn we genoodzaakt ons aan de gestelde veiligheidsmaatregelen te houden. Daarom hebben we wat aanpassingen moeten doen in en rondom het hotel. Uiteraard zullen we er binnen de mogelijkheden alles aan doen om er een onvergetelijk verblijf van te maken. We vragen om uw begrip. 

 

Let op: We verzoeken u met klem niet eerder te komen dan de incheck van 14:00 uur. 

 

Lees hier onze coronamaatregelen

Beste Prijs Garantie


Welkom bij Landhotel De IJsvogel

Geachte gast,
 
De bloemen staan in volle bloei, de vogels fluiten en de zon schijnt ook hier in Legemeer. Landhotel de IJsvogel heeft haar deuren sinds 1 mei 2021 wederom geopend en verwelkomt gasten vanuit het hele land met open armen.


Zoals vele horecabedrijven zijn ook wij enorm getroffen door de covid-19 pandemie en hebben wij moeten kijken naar de mogelijkheden binnen onze capaciteiten om de service die u van ons gewend bent te waarborgen, maar ook wij hebben keuzes moeten maken met betrekking tot ons beleid. Dit heeft ons doen besluiten om ons restaurantconcept vanaf zondag 13 juni aan te passen, en uitsluitend uitgebreide borrelplanken te serveren die geïnspireerd zijn door intercontinentele reizen die leden van ons team hebben gemaakt.*

U kunt genieten van deze service, overheerlijke cocktails en goede wijnen, zowel op de kamer, in de lounge of op het terras tot 22:00. 


Vrees niet: u zult niet bij ons overnachten zonder de kans te hebben van een overheerlijke maaltijd te genieten. Mocht u geen gebruik willen maken van onze borrelplankservice dan zullen wij u met liefde informeren over de mogelijkheden om te dineren om en nabij het hotel.


We gaan met zijn allen een prachtige zomer tegemoet na een lastige periode waardoor de hele bevolking is getroffen, echter staan wij weer te popelen om uw verwachtingen te overtreffen.
Wij kijken er naar uit u te mogen verwelkomen in ons prachtige landhotel en u een onvergetelijk verblijf te bezorgen.
 
Namens uw Landhotel de IJsvogel,
 
Feyona Lohr
 
 
 
*Voor groepen en vergaderingen vanaf 15 personen kunnen wij in overleg een uitgebreid diner op maat verzorgen. Gasten die reeds het halfpension arrangement hebben geboekt kunnen ervoor kiezen om gebruik te maken van de borrelplankservice, of om een uitstapje te maken naar een van de vele restaurants in een van de pittoreske dorpjes in de omgeving. Uiteraard brengen wij die kosten in mindering.