Een bericht aan onze gasten
Landhotel de IJsvogel
image

Een bericht aan onze gasten

Graag willen we iedereen bedanken die ons de afgelopen tijd gesteund heeft. En wat kijken we ernaar uit om u weer te verwelkomen in ons hotel met de service en kwaliteit die u van ons gewend bent. Wel zijn we genoodzaakt ons aan de gestelde veiligheidsmaatregelen te houden. Daarom hebben we wat aanpassingen moeten doen in en rondom het hotel. Uiteraard zullen we er binnen de mogelijkheden alles aan doen om er een onvergetelijk verblijf van te maken. We vragen om uw begrip. 

 

Let op: We verzoeken u met klem niet eerder te komen dan de incheck van 14:00 uur. 

 

Lees hier onze coronamaatregelen

Beste Prijs Garantie


Welkom bij Landhotel De IJsvogel

 

Lieve gasten,

Het afgelopen jaar was voor Landhotel de IJsvogel een bewogen en turbulent jaar. Door de vele Coronamaatregelen moesten wij, met pijn in het hart besluiten, om tijdelijk dicht te gaan.  

Met de komst van het voorjaar, het zachte weer en het feit dat de buitenlucht de mens zo goed doet, gaan wij per 1 mei 2021 weer open: met alle maatregelen en restricties in acht nemend om zo goed mogelijk te zorgen voor uw en onze gezondheid.  

Wat bieden wij?
Het restaurant is open voor takeaway lunch, borrel, diner en een avondsnack. U kunt een heerlijke lunch, borrelplankje, diner of avondsnack afhalen in het restaurant en tezamen met een lekker drankje op een van onze comfortabele kamers of suites genieten van rust, ruimte en eindeloze vergezichten over de weilanden.  

In de ochtend zetten wij een ontbijttasje voor uw kamer gevuld met o.a. overheerlijke croissants, verse jus d‘orange, kakelverse eitjes, Frysk suikerbrood en boerenyoghurt.  

Ook genieten van al het moois dat Friesland te bieden heeft? Boek nu uw kamer via deze site of stuur een mailtje aan: info@landhoteldeijsvogel.nl en geniet van een Friese Berenburger bij aankomst.

Wij wensen u binnenkort (weer) te mogen ontvangen op onze prachtige locatie, gelegen in alle rust en privacy tussen de mooie Fryske Marren, weilanden en bossen, waar persoonlijke aandacht en een uitmuntende service vanzelfsprekend zijn. 

Namens uw Landhotel de IJsvogel,

Cathy van de Garde
Eigenaar