Een bericht aan onze gasten
Landhotel de IJsvogel
image

Een bericht aan onze gasten

Graag willen we iedereen bedanken die ons de afgelopen tijd gesteund heeft. En wat kijken we ernaar uit om u weer te verwelkomen in ons hotel met de service en kwaliteit die u van ons gewend bent. Wel zijn we tot 1 juli genoodzaakt ons aan de gestelde veiligheidsmaatregelen te houden. Daarom hebben we wat aanpassingen moeten doen in en rondom het hotel Het zwembad en de sauna zijn bijvoorbeeld tot 1 juli gesloten. Uiteraard zullen we er binnen de mogelijkheden alles aan doen om er een onvergetelijk verblijf van te maken. We vragen om uw begrip. 

 

Let op: We verzoeken u met klem niet eerder te komen dan de incheck van 14:00 uur. 

 

Lees hier onze coronamaatregelen

Aangepast beleid

 

Algemeen
• U kunt uw handen op verschillende plekken desinfecteren.
• Openbare ruimtes en de kamers worden regelmatig schoongemaakt.
• We hanteren 1,5 m afstand en vragen u dit ook te doen.
• We vernemen graag of u en uw familieleden 2 weken vooruitlopend op de reservering niet ziek zijn geweest. En geen klachten hebben als hoesten of koorts. Of andere symptomen van het coronavirus.

Restaurant
In verband met het Coronavirus en om de gezondheid van u en onze medewerkers te waarborgen, hebben wij aanpassingen moeten doen aan ons restaurant en dat betekent dat wij niet al onze hotelgasten in 1 x mogen en kunnen ontvangen. Ook kunnen wij niet meer vooraf tafels of ruimtes toekennen, omdat wij nu met shifts werken. Wij denken aan uw en onze veiligheid en hebben dan ook besloten dat we bij incheck met u, onze gast, overleggen wat de beschikbare tijden op dat moment zijn.

Omdat wij een klein hotel zijn, moeten we heel voorzichtig met elkaar omgaan en elkaar een beetje helpen om alles volgens de maatregelen te laten verlopen. Tevens moeten wij, van de overheid, aan al onze gasten vragen of zij en hun familieleden gezond en wel en niet ziek zijn geweest de 2 weken in aanloop naar de reservering. Denk aan klachten als hoesten en/of koorts. Bij aankomst zult u een triagelijst moeten invullen.

Zwemmen
U kunt vanaf 1 juli gebruik maken van het buitenzwembad. U kunt helaas geen gebruik maken van de douches bij het zwembad. En we vragen u zich om te kleden in uw verblijf.

Sauna
De sauna is tevens vanaf 1 juli weer geopend.

Tennisbaan
De tennisbaan is gewoon geopend. We vragen u wel 1,5 m afstand te hanteren.

Golf
Voor vragen rondom de coronamaatregelen kunt u bellen met Burggolf Sint Nyk: 0513 - 498 032. Of kijk op: coronaprotocol-burggolf

Varen
Voor vragen omtrent de coronamaatrdegelen i.v.m. het huren van een Langweerder sloep kunt u 0513 - 499 010 bellen. Of kijk op: langweerdersloep-coronaprotocol