Een bericht aan onze gasten
Landhotel de IJsvogel
image

Een bericht aan onze gasten

Graag willen we iedereen bedanken die ons de afgelopen tijd gesteund heeft. En wat kijken we ernaar uit om u weer te verwelkomen in ons hotel met de service en kwaliteit die u van ons gewend bent. Wel zijn we genoodzaakt ons aan de gestelde veiligheidsmaatregelen te houden. Daarom hebben we wat aanpassingen moeten doen in en rondom het hotel. Uiteraard zullen we er binnen de mogelijkheden alles aan doen om er een onvergetelijk verblijf van te maken. We vragen om uw begrip. 

 

Let op: We verzoeken u met klem niet eerder te komen dan de incheck van 14:00 uur. 

 

Lees hier onze coronamaatregelen

Aangepast beleidAlgemeen

U kunt uw handen op verschillende plekken desinfecteren.
Openbare ruimtes en de kamers worden regelmatig schoongemaakt.
We hanteren 1,5 m afstand en vragen u dit ook te doen.
We vernemen graag of u en uw familieleden 2 weken vooruitlopend op de reservering niet ziek zijn geweest. En geen klachten hebben als hoesten of koorts. Of andere symptomen van het coronavirus.

Restaurant

U kunt reserveren voor het diner op de door u gewenste tijd tussen 18.00 - 21.00 uur.

Ontbijt

U kunt ontbijten tussen 07.30 en 10.30.
Bij het ontbijt vragen wij u omwille van u en onze veiligheid (en de gewenste afstand), na het ontbijt ruimte te maken voor de volgende gasten, zodat iedereen op zijn/haar eigen tijd kan ontbijten.

Zwemmen

U kunt vanaf half juni gebruik maken van het buitenzwembad. U kunt helaas geen gebruik maken van de douches bij het zwembad. En we vragen u uw badkleding aan en uit te doen in uw verblijf.

Sauna en Tennisbaan.

De sauna en tennisbaan zijn geopend.

Golf

Voor vragen rondom de coronamaatregelen kunt u bellen met Burggolf Sint Nyk: 0513 498 032. Of kijk op: www.burggolf.nl/nieuws

Varen

Voor vragen omtrent de coronamaatrdegelen i.v.m. het huren van een Langweerder sloep kunt u 0513 - 499 010 bellen. Of kijk op: langweerdersloep.nl