Een bericht aan onze gasten
Landhotel de IJsvogel
image

Een bericht aan onze gasten

Graag willen we iedereen bedanken die ons de afgelopen tijd gesteund heeft. En wat kijken we ernaar uit om u weer te verwelkomen in ons hotel met de service en kwaliteit die u van ons gewend bent. Wel zijn we genoodzaakt ons aan de gestelde veiligheidsmaatregelen te houden. Daarom hebben we wat aanpassingen moeten doen in en rondom het hotel. Uiteraard zullen we er binnen de mogelijkheden alles aan doen om er een onvergetelijk verblijf van te maken. We vragen om uw begrip. 

 

Let op: We verzoeken u met klem niet eerder te komen dan de incheck van 14:00 uur. 

 

Lees hier onze coronamaatregelen

Feest- en vergaderlocatie De IJsvogel


Ons hotel in Friesland ligt in een groene, landelijke en inspirerende omgeving te midden van de Friese Meren. Door onder andere de centrale ligging en goede bereikbaarheid, is Landhotel de IJsvogel een uitstekende keuze wanneer u op zoek bent naar een locatie in Friesland.

Wij beschikken over een grote gloednieuwe multifunctionele zaal met een keuken en een groot terras met uitzicht over de weilanden. Naast onze 17 luxe hotelkamers, 2 junior suites en 2 executive suites bieden wij ontspanning aan in ons buitenzwembad, sauna en sfeervolle restaurant.

Een offerte op maat? Neem contact met ons op via +31(0)513-43 29 99 of stuur een e-mail naar info@landhoteldeijsvogel.nl

Natuurlijk bent u van harte welkom in Legemeer om eens een kijkje te nemen op locatie of voor meer informatie.

 

Feesten & Partijen
Zakelijk