Een bericht aan onze gasten
Landhotel de IJsvogel
image

Een bericht aan onze gasten

Graag willen we iedereen bedanken die ons de afgelopen tijd gesteund heeft. En wat kijken we ernaar uit om u weer te verwelkomen in ons hotel met de service en kwaliteit die u van ons gewend bent. Wel zijn we tot 1 juli genoodzaakt ons aan de gestelde veiligheidsmaatregelen te houden. Daarom hebben we wat aanpassingen moeten doen zoals het hebben van shifts voor ontbijt en diner. En zijn het zwembad en de sauna gesloten. Uiteraard zullen we er binnen de mogelijkheden alles aan doen om er een onvergetelijk verblijf van te maken. We vragen om uw begrip. 

 

Let op: We verzoeken u met klem niet eerder te komen dan de incheck van 15:00 uur. 

 

Lees hier onze coronamaatregelen

Coronamaatregelen

 

Algemeen
• U kunt uw handen op verschillende plekken desinfecteren.
• Openbare ruimtes en de kamers worden regelmatig schoongemaakt.
• We hanteren 1,5 m afstand en vragen u dit ook te doen.
• We vernemen graag of u en uw familieleden 2 weken vooruitlopend op de reservering niet ziek zijn geweest. En geen klachten hebben als hoesten of koorts. Of andere symptomen van het coronavirus.

Restaurant
Om u en onze veiligheid te waarborgen hebben wij aanpassingen moeten doen. Daarom werken wij nu met 2 shifts:

• Diner van 17.30 - 19.15 en van 19.15 tot 21.00 uur.
• Ontbijt van 07.30 - 09.00 en van 09.00 - 10.30 uur.

U kunt bij het maken van uw reservering of bij het inchecken aangeven van welke shifts u gebruik wilt maken. Let op: Roomservice is gedurende deze shifts niet mogelijk.

Zwemmen
U kunt vanaf 1 juli gebruik maken van het buitenzwembad. U kunt helaas geen gebruik maken van de douches bij het zwembad. En we vragen u zich om te kleden in uw verblijf.

Sauna
De sauna is i.v.m. de maatregelen helaas niet geopend. 

Tennisbaan
De tennisbaan is gewoon geopend. We vragen u wel 1,5 m afstand te hanteren.

Golf
Voor vragen rondom de coronamaatregelen kunt u bellen met Burggolf Sint Nyk: 0513 - 498 032. Of kijk op: coronaprotocol-burggolf

Varen
Voor vragen omtrent de coronamaatrdegelen i.v.m. het huren van een Langweerder sloep kunt u 0513 - 499 010 bellen. Of kijk op: langweerdersloep-coronaprotocol