Een bericht aan onze gasten
Landhotel de IJsvogel
image

Een bericht aan onze gasten

Een bericht aan onze gewaardeerde gasten –
 
Hierbij nemen wij graag een momentje om u te laten weten dat hier, bij Hotel de IJsvogel, wij de bedreiging van deze onzekere tijden, serieus nemen. Wij zijn hier om u gerust te stellen dat wij onze voorzorgsmaatregelen verhoogd hebben tot het maximale niveau. Zo kunnen wij uw en onze veiligheid garanderen en tegelijkertijd meer leren over het Covid-19 (Coronavirus).
 
Zoals altijd, nemen wij de hoogste standaard met betrekking tot hygiëne in acht en is het onze intentie om ten allen tijden bovenop de situatie te zitten. Wij houden hierbij de veiligheidsmaatregelen in acht die gesteld zijn door de overheid en het RIVM, zolang deze ontwikkelingen doorlopen.
 
Wij kijken er altijd zeer naar uit u te mogen ontvangen in ons hotel. We houden daarbij rekening met uw behoefte en zorgen. Voelt u zich daarom vrij contact met ons op te nemen, als er iets is dat we voor u kunnen doen.
 
Bedankt en hopelijk mogen we u allen weer snel verwelkomen in Hotel de IJsvogel.

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Speciale arrangementen
Beste Prijs Garantie

Locatie en Omgeving

Midden tussen de landerijen bevindt zich Landhotel de IJsvogel. Dit kleinschalige hotel met royale kamers, goede keuken, hypermoderne multifunctionele ruimte en diverse sportfaciliteiten ligt prachtig in het Friese merengebied nabij Sint Nicolaasga en het bekende watersportdorp Langweer.

De mooie omgeving inspireert. U kunt eindeloos recreëren, water, bos en karakteristieke dorpjes binnen handbereik. Vanuit het hotel zijn er mooie wandelingen te maken in het naast gelegen Vegelinbos, prachtige routes te fietsen met het uitgebreide fietsroutenetwerk en mooie vaarroutes te varen. Pal tegenover het hotel bevind zich Golfclub Sint Nyk. Deze 18-holes golfbaan staat bekend om zijn prachtige banen met veel ruimte en strategisch geplaatste (water)hindernissen.

Hotelfaciliteiten

  • Restaurant (ontbijt - lunch - diner)
  • Lounge (borrelen - open haard - ontspannen)
  • Terras (zon - uitzicht - high tea - kleine lunch)
  • Tuinkamer (privé diner - kleine gezelschappen)
  • Sauna (ontspannen)
  • Verwarmd buitenzwembad (gedurende de zomermaanden)
  • All weather tennisbaan (sportief)
  • Multifunctionele zaal (vergaderen - bruiloft - feest - bijeenkomst - 130 personen)


Musea


Negen gebouwen en een grote tuin vormen samen Museum Joure. Dit museum geeft een inkijkje in de werkplaats van oude ambachtslieden, zoals die van de klokkenmaker en de goudsmid. Het Fries Scheepvaartmuseum, in hartje Sneek, vertelt u alles over de Friese scheepsbouw en scheepvaart van de zeventiende eeuw tot nu. In het Jopie Huisman Museum in Workum maakt u kennis met het levenswerk van de gelijknamige Friese kunstschilder en lompenkoopman.