Een bericht aan onze gasten
Landhotel de IJsvogel
image

Een bericht aan onze gasten

Graag willen we iedereen bedanken die ons de afgelopen tijd gesteund heeft. En wat kijken we ernaar uit om u weer te verwelkomen in ons hotel met de service en kwaliteit die u van ons gewend bent. Wel zijn we genoodzaakt ons aan de gestelde veiligheidsmaatregelen te houden. Daarom hebben we wat aanpassingen moeten doen in en rondom het hotel. Uiteraard zullen we er binnen de mogelijkheden alles aan doen om er een onvergetelijk verblijf van te maken. We vragen om uw begrip. 

 

Let op: We verzoeken u met klem niet eerder te komen dan de incheck van 14:00 uur. 

 

Lees hier onze coronamaatregelen

Ons hotel in Legemeer


Midden tussen de landerijen van Friesland bevindt zich Landhotel de IJsvogel. Dit kleinschalige hotel met royale kamers, goede keuken, hypermoderne multifunctionele ruimte en diverse sportfaciliteiten ligt prachtig in het Friese merengebied nabij Sint Nicolaasga en het bekende watersportdorp Langweer.

Recreëren in een prachtige omgeving

De mooie omgeving inspireert. U kunt eindeloos recreëren, water, bos en karakteristieke dorpjes binnen handbereik. Vanuit het hotel zijn er mooie wandelingen te maken in het naast gelegen Vegelinbos, prachtige routes te fietsen met het uitgebreide fietsroutenetwerk en mooie vaarroutes te varen.

Golfen op loopafstand

Pal tegenover het hotel bevind zich Golfclub Sint Nyk. Deze 18-holes golfbaan staat bekend om zijn prachtige banen met veel ruimte en strategisch geplaatste (water)hindernissen. Samen met de golfclub bieden wij aantrekkelijke arrangementen aan.

Activiteiten
Omgeving

 

Hotelfaciliteiten

  • Restaurant (ontbijt - lunch - diner)
  • Lounge (borrelen - open haard - ontspannen)
  • Terras (zon - uitzicht - high tea - kleine lunch)
  • Tuinkamer (privé diner - kleine gezelschappen)
  • Sauna (ontspannen)
  • Verwarmd buitenzwembad (gedurende de zomermaanden)
  • Multifunctionele zaal (vergaderen - bruiloft - feest - bijeenkomst - 130 personen)