Een bericht aan onze gasten
Landhotel de IJsvogel
image

Een bericht aan onze gasten

Graag willen we iedereen bedanken die ons de afgelopen tijd gesteund heeft. En wat kijken we ernaar uit om u weer te verwelkomen in ons hotel met de service en kwaliteit die u van ons gewend bent. Wel zijn we genoodzaakt ons aan de gestelde veiligheidsmaatregelen te houden. Daarom hebben we wat aanpassingen moeten doen in en rondom het hotel. Uiteraard zullen we er binnen de mogelijkheden alles aan doen om er een onvergetelijk verblijf van te maken. We vragen om uw begrip. 

 

Let op: We verzoeken u met klem niet eerder te komen dan de incheck van 14:00 uur. 

 

Lees hier onze coronamaatregelen

Activiteiten in Legemeer


Musea en bezienswaardigheden

In de nabije omgeving kunt u genieten van kunst en cultuur.

Negen gebouwen en een grote tuin vormen samen Museum Joure. Dit museum geeft een inkijkje in de werkplaats van oude ambachtslieden, zoals die van de klokkenmaker en de goudsmid.

Het Fries Scheepvaartmuseum, in hartje Sneek, vertelt u alles over de Friese scheepsbouw en scheepvaart van de zeventiende eeuw tot nu.

In het Jopie Huisman Museum in Workum maakt u kennis met het levenswerk van de gelijknamige Friese kunstschilder en lompenkoopman.

Het Ir. D.F. Woudagemaal is het grootste stoomgemaal ter wereld ooit gebouwd, en dat zo nu en dan ook nog in we Saverking is. Het gemaal bevindt zich in Lemmer nabij Tacozijl in Friesland en is te bezoeken met rondleiding.

In het pittorekse plaatsje Hindeloopen vindt u het Eerste Friese Schaatsmuseum. Stap terug in de tijd en waant u zich op het ijs in oud Friesland.