Een bericht aan onze gasten
Landhotel de IJsvogel
image

Een bericht aan onze gasten

Graag willen we iedereen bedanken die ons de afgelopen tijd gesteund heeft. En wat kijken we ernaar uit om u weer te verwelkomen in ons hotel met de service en kwaliteit die u van ons gewend bent. Wel zijn we genoodzaakt ons aan de gestelde veiligheidsmaatregelen te houden. Daarom hebben we wat aanpassingen moeten doen in en rondom het hotel. Uiteraard zullen we er binnen de mogelijkheden alles aan doen om er een onvergetelijk verblijf van te maken. We vragen om uw begrip. 

 

Let op: We verzoeken u met klem niet eerder te komen dan de incheck van 14:00 uur. 

 

Lees hier onze coronamaatregelen

Hotel aan de Friese Meren


Landhotel De IJsvogel is een luxe boutique hotel in Legemeer, Friesland. We prijzen onzelf onwijs gelukkig met onze geweldige locatie. Gelegen te midden van de natuur - u vindt ons tussen de bossen en weiden en omringd door de Friese Meren - biedt het hotel een oase van rust en een uiterst geschikte plek voor ieder die er echt even tussenuit wil. We verwelkomen u graag in een warme, gastvrije sfeer en bezorgen u met liefde en passie een niet te vergeten ervaring.

 

De Friese Meren

De Friese meren is een toeristisch gebied in het zuidwesten en midden van Friesland. Vooral in de zomer trekt dit gebied veel watersporters aan. Landhotel De IJsvogel bevindt zich te midden van deze wateren en is een uitstekende uitvalsbasis voor ieder die zich onder de zon op het water wil begeven!

Maar vergist u zich niet, de regio kent naast vele waterwegen ook talloze wandel- en fietsroutes! Daarom stelde wij voor u het Friese Meren Fiets Arrangement op!

vincent-van-zalinge-vunqattzeoo-unsplash
wieger-stienstra-u3xmyl-4osy-unsplash
gabrielle-cepella-gdaaqbdpurc-unsplash
gabrielle-cepella-ycabtycr-qi-unsplash
kai-dahms-_wll--tn5y8-unsplash

De grootste en belangrijkste Friese meren zijn de Groote Brekken, het Sneekermeer, het Tjeukemeer, het Heegermeer, de Fluessen en het Slotermeer. De meeste Friese meren liggen in de zogenaamde Zuidwesthoek van Friesland.

Bent u nieuwsgierig naar alles wat u op en rondom de meren kan doen? Lees hier over alle activiteiten rondom ons hotel in Legemeer!

Typisch Fries
Omgeving