Een bericht aan onze gasten
Landhotel de IJsvogel
image

Een bericht aan onze gasten

Graag willen we iedereen bedanken die ons de afgelopen tijd gesteund heeft. En wat kijken we ernaar uit om u weer te verwelkomen in ons hotel met de service en kwaliteit die u van ons gewend bent. Wel zijn we genoodzaakt ons aan de gestelde veiligheidsmaatregelen te houden. Daarom hebben we wat aanpassingen moeten doen in en rondom het hotel. Uiteraard zullen we er binnen de mogelijkheden alles aan doen om er een onvergetelijk verblijf van te maken. We vragen om uw begrip. 

 

Let op: We verzoeken u met klem niet eerder te komen dan de incheck van 14:00 uur. 

 

Lees hier onze coronamaatregelen

Onze rijke historie


Landhotel de IJsvogel is 28 jaar geleden opgericht door Jelle Brouwer. Eerst ontwikkelde hij de golfbaan, (later Burggolf Sint Nicolaasga) en bouwde het huidige hotel tegenover de golfbaan, met als droom in het prachtige Legemeer oud te worden. In de loop der jaren is er, naast het hotel, ook een vergaderzaal gerealiseerd, alsmede 4 prachtige suites en een zwembad.

Landhotel de IJsvogel is in 2021 prachtig gerenoveerd, en is een kleinschalig, sfeervol hotel gelegen tussen de Friese landerijen en meren. Voor landelijk overnachten in een riante kamer is Landhotel de IJsvogel de plek voor de actieve recreant, maar ook voor degene die op zoek is naar rust. Het hotel beschikt over een buitenzwembad, sauna, lounge en een kleinschalig tapasrestaurant.

 

Beleef het zelf!

Ontdek ons mooie hotel in Legemeer zelf en geniet er van de rust, ruimte en natuur. 

Kamers & Suites