Een bericht aan onze gasten
Landhotel de IJsvogel
image

Een bericht aan onze gasten

Graag willen we iedereen bedanken die ons de afgelopen tijd gesteund heeft. En wat kijken we ernaar uit om u weer te verwelkomen in ons hotel met de service en kwaliteit die u van ons gewend bent. Wel zijn we genoodzaakt ons aan de gestelde veiligheidsmaatregelen te houden. Daarom hebben we wat aanpassingen moeten doen in en rondom het hotel. Uiteraard zullen we er binnen de mogelijkheden alles aan doen om er een onvergetelijk verblijf van te maken. We vragen om uw begrip. 

 

Let op: We verzoeken u met klem niet eerder te komen dan de incheck van 14:00 uur. 

 

Lees hier onze coronamaatregelen

Nieuws


Disndag 1 Juni 2021

Vanaf 1 juni 2021 zijn wij officieel overgestapt op een nieuw concept. Bij Landhotel de IJsvogel staat gastvrijheid hoog in het vaandel. Waar ons hotel vroeger bekend stond als prachtig golfhotel als onderdeel van de hotelketen Hampshire, is dit in de loop der jaren veranderd naar een gezellige plek voor jong en oud.

Wij hebben er daarom voor gekozen om het restaurantconcept aan te passen en royale tapasplanken te serveren. Proef de smaken van verschillende landen door middel van kleine hapjes onder het genot van een fruitige cocktail of een goed glas wijn. Wij zorgen ervoor dat plezier en gezondheid gepaard worden. Vegetarisch, glutenvrij of andere dieetwensen? Laat het ons weten. Met iedereen is rekening gehouden!