Een bericht aan onze gasten
Landhotel de IJsvogel
image

Een bericht aan onze gasten

Graag willen we iedereen bedanken die ons de afgelopen tijd gesteund heeft. En wat kijken we ernaar uit om u weer te verwelkomen in ons hotel met de service en kwaliteit die u van ons gewend bent. Wel zijn we genoodzaakt ons aan de gestelde veiligheidsmaatregelen te houden. Daarom hebben we wat aanpassingen moeten doen in en rondom het hotel. Uiteraard zullen we er binnen de mogelijkheden alles aan doen om er een onvergetelijk verblijf van te maken. We vragen om uw begrip. 

 

Let op: We verzoeken u met klem niet eerder te komen dan de incheck van 14:00 uur. 

 

Lees hier onze coronamaatregelen

Dit is wie wij zijn

Team de IJsvogel zorgt samen met haar dat de gast haar verwachtingen worden overtroffen en dat iedereen Friesland verlaat met een lach op hun gezicht, terugkijkend op een heerlijk verblijf. Het gevoel van saamhorigheid is immens. Iedereen is uniek, net als een ieder haar wensen. Team de IJsvogel zorgt ervoor dat alle gasten zich welkom voelen, tot rust komen, en volledig in de watten worden gelegd. Jong. Dynamisch. Divers. Gedreven.

 

 

Meer weten?

Heeft u vragen aan ons of wilt u meer weten over Hotel De IJsvogel in Legemeer, Friesland? We staan u graag te woord! Neem vooral contact met ons!

Contact