Een bericht aan onze gasten
Landhotel de IJsvogel
image

Een bericht aan onze gasten

Graag willen we iedereen bedanken die ons de afgelopen tijd gesteund heeft. En wat kijken we ernaar uit om u weer te verwelkomen in ons hotel met de service en kwaliteit die u van ons gewend bent. Wel zijn we genoodzaakt ons aan de gestelde veiligheidsmaatregelen te houden. Daarom hebben we wat aanpassingen moeten doen in en rondom het hotel. Uiteraard zullen we er binnen de mogelijkheden alles aan doen om er een onvergetelijk verblijf van te maken. We vragen om uw begrip. 

 

Let op: We verzoeken u met klem niet eerder te komen dan de incheck van 14:00 uur. 

 

Lees hier onze coronamaatregelen

Medewerker Keuken


In de keuken van Hotel De IJsvogel zijn wij op zoek naar een gepassioneerde kok. Als kok werk je in een jong en ambitieus team. Ben jij gespecialiseerd in een bepaalde keukenafdeling of werk je allround; voor beide is er ruimte. Samen met ons team is er maar een doel; een meer dan tevreden gast.
 

In de keuken wordt gewerkt met hoogstaande producten en pure ingrediënten. Daarnaast staan vakmanschap en persoonlijke service centraal. Gasten kunnen genieten van een divers ontbijt, lunch, garnituren en van ons culinair 3-gangenmenu. 

Wat maakt jou perfect voor deze functie: 

  • Je bent afgestudeerd aan een koksopleiding óf je kunt aantonen dit niveau te beheersen (alles draait tenslotte om smaak). 
  • Je hebt ervaring opgedaan in gelijkwaardige hotels of restaurants.
  • Je hebt affiniteit met de Friese keuken, maar beheerst ook de internationale keuken.
  • Als kok sta je open voor vernieuwing en ontwikkeling.
  • Je kunt goed met stress omgaan.
  • Je bent flexibel in werkdagen en tijden. 
  • Je kunt zowel in teamverband als zelfstanding werken.
  • Je bent gastgericht, hebt een positieve instelling alsmede een representatieve uitstraling.

Hebben wij jou kunnen enthousiasmeren om te werken in een veelzijdige keuken? Stuur dan je CV en een korte introductie over jezelf naar cathy@landhoteldeijsvogel.nl en wij beloven zo snel mogelijk op je te reageren.