Een bericht aan onze gasten
Landhotel de IJsvogel
image

Een bericht aan onze gasten

Graag willen we iedereen bedanken die ons de afgelopen tijd gesteund heeft. En wat kijken we ernaar uit om u weer te verwelkomen in ons hotel met de service en kwaliteit die u van ons gewend bent. Wel zijn we genoodzaakt ons aan de gestelde veiligheidsmaatregelen te houden. Daarom hebben we wat aanpassingen moeten doen in en rondom het hotel. Uiteraard zullen we er binnen de mogelijkheden alles aan doen om er een onvergetelijk verblijf van te maken. We vragen om uw begrip. 

 

Let op: We verzoeken u met klem niet eerder te komen dan de incheck van 14:00 uur. 

 

Lees hier onze coronamaatregelen

Medewerker Receptie/ontbijt


De functie ontbijtmedewerker en receptioniste is een afwisselende en veelzijdige functie. Bij Hotel De IJsvogel staat vakmanschap en persoonlijke service centraal. Tijdens het ontbijt en lunch creëer jij een warme atmosfeer en zorg jij ervoor dat alles goed geregeld is. Samen met het team is het doel de verwachtingen van onze gasten te overtreffen en ben je continue bezig met de ‘wow’ factor om de gasten bij het ontbijt te enthousiasmeren voor het diner. 

In de keuken wordt gewerkt met hoogstaande producten en pure ingrediënten. Gasten kunnen genieten van een uitgebreid ontbijt.

Wat maakt jou perfect voor deze functie?

  • Je hebt passie voor gastvrijheid.
  • Je bent gemotiveerd om gasten te verrassen.
  • Je bent een echte team-player.
  • Je bent flexibel in werktijden en taken.
  • Je kunt goed omgaan met stress.
  • Je spreekt Duits, Nederlands en Engels. 

Wil jij werken in een unieke ambiance en bijdragen aan onze belevenis waar aandacht is voor persoonlijke service en een hoge kwaliteit? Stuur dan je CV en een korte introductie over jezelf naar info@landhoteldeijsvogel.nl en wij beloven zo snel mogelijk op je te reageren.