Een bericht aan onze gasten
Landhotel de IJsvogel
image

Een bericht aan onze gasten

Graag willen we iedereen bedanken die ons de afgelopen tijd gesteund heeft. En wat kijken we ernaar uit om u weer te verwelkomen in ons hotel met de service en kwaliteit die u van ons gewend bent. Wel zijn we genoodzaakt ons aan de gestelde veiligheidsmaatregelen te houden. Daarom hebben we wat aanpassingen moeten doen in en rondom het hotel. Uiteraard zullen we er binnen de mogelijkheden alles aan doen om er een onvergetelijk verblijf van te maken. We vragen om uw begrip. 

 

Let op: We verzoeken u met klem niet eerder te komen dan de incheck van 14:00 uur. 

 

Lees hier onze coronamaatregelen

Medewerker Service


Voor ons recentelijk gerenoveerde Hotel en Restaurant De IJsvogel zijn wij op zoek naar een gepassioneerde collega in de bediening. Als team waarderen wij het werken met hoogstaande producten en pure ingrediënten waar vakmanschap en ambacht belangrijke kenmerken zijn. Persoonlijke service naar de gasten is een pre en gezamenlijk zijn wij verantwoordelijk dat onze gasten een fantastische ervaring beleven.

Het restaurant is dagelijks en de gehele dag geopend waar gasten kunnen genieten van een uitgebreid ontbijt, lunch, garnituren en van ons culinair 3-gangenmenu. In alle werkzaamheden die je uitvoert ben je continue bezig met het creëren van een warme atmosfeer en zorg jij ervoor dat alles goed geregeld is, zodat de verwachtingen van onze gasten overtroffen kunnen worden. Het waarborgen van de hoge service, streven naar productkwaliteit en het creëren van een toegankelijke sfeer voor iedereen. 

In deze functie ga je werkzaam zijn in een enthousiast team en rapporteer je direct aan hoteleigenaar Cathy. 


Wie ben jij?

  • Je hebt ervaring in een soortgelijke restaurant en positie.
  • Je hebt passie voor gastvrijheid en vindt het belangrijk om voor elke gast een bijzondere ervaring te creëren. 
  • Je hebt oog voor detail.
  • Je hebt diepgaande vakkennis op het gebied van restaurant service, koffie, dranken, cocktails en wijnen.
  • Je bent communicatief vaardig in het spreken en luisteren van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal. 

Hebben wij jou kunnen enthousiasmeren met deze functie en wil jij graag bij ons komen werken? Stuur dan je CV en een korte introductie over jezelf naar info@landhoteldeijsvogel.nl en wij beloven zo snel mogelijk op je te reageren.