Een bericht aan onze gasten
Landhotel de IJsvogel
image

Een bericht aan onze gasten

Een bericht aan onze gewaardeerde gasten –
 
Hierbij nemen wij graag een momentje om u te laten weten dat hier, bij Hotel de IJsvogel, wij de bedreiging van deze onzekere tijden, serieus nemen. Wij zijn hier om u gerust te stellen dat wij onze voorzorgsmaatregelen verhoogd hebben tot het maximale niveau. Zo kunnen wij uw en onze veiligheid garanderen en tegelijkertijd meer leren over het Covid-19 (Coronavirus).
 
Zoals altijd, nemen wij de hoogste standaard met betrekking tot hygiëne in acht en is het onze intentie om ten allen tijden bovenop de situatie te zitten. Wij houden hierbij de veiligheidsmaatregelen in acht die gesteld zijn door de overheid en het RIVM, zolang deze ontwikkelingen doorlopen.
 
Wij kijken er altijd zeer naar uit u te mogen ontvangen in ons hotel. We houden daarbij rekening met uw behoefte en zorgen. Voelt u zich daarom vrij contact met ons op te nemen, als er iets is dat we voor u kunnen doen.
 
Bedankt en hopelijk mogen we u allen weer snel verwelkomen in Hotel de IJsvogel.

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Speciale arrangementen
Beste Prijs Garantie
Inspiratie
Inspiratie
High Tech
High Tech
Vergaderen
Vergaderen
Tot 130 personen
Tot 130 personen
Landelijk gelegen
Landelijk gelegen

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie in de omgeving van de Friese Meren?

Dan is Landhotel de IJsvogel de ideale locatie voor uw vergadering, presentatie, workshops of meerdaagse training. Onze locatie ligt in een groene, landelijke en inspirerende omgeving te midden van de Friese Meren. Door onder andere de centrale ligging en goede bereikbaarheid, is Landhotel de IJsvogel een uitstekende keuze wanneer u op zoek bent naar een vergaderlocatie in Friesland.

Wij beschikken over een grote gloednieuwe multifunctionele zaal met een keuken en een groot
terras met uitzicht over de weilanden. Naast onze 17 luxe hotelkamers en 4 junior suites bieden wij na een lange dag vergaderen, ontspanning aan in ons buitenzwembad, sauna en culinaire restaurant.

Ons restaurant is sinds 2011 ieder jaar terug te vinden in de restaurantgids “Lekker 500”.

Klik hier voor onze brochure. In deze brochure vind u informatie terug van alle mogelijkheden.

Natuurlijk bent u van harte welkom in Legemeer om eens een kijkje te nemen op locatie of voor meer informatie.