Waar wij voor gaan


Landhotel De Ijsvogel wilt een wezenlijk onderdeel uitmaken van de unieke ervaring en beleving van onze gasten op de mooiste plek van Friesland, een verborgen parel tussen de Friese Meren en omringd door eindeloze landerijen. Iedere gast voelt zich een-van-ons, ondergedompeld in gastvrijheid, persoonlijke service en die genieten van de lokale producten en de omgeving. Thuiskomen bij De IJsvogel, dat is het doel! Wij geven onze gasten de ruimte om te genieten en te ontspannen en behandelen iedereen altijd met respect, integriteit en hartelijkheid.

Kernwaarden

Landhotel De IJsvogel creëert meerwaarde: Wij zorgen voor optimale afstemming van medewerkers en middelen t.b.v. de ultieme beleving voor onze gasten. Daarbij creëren we ambassadeurs voor ons charmante landhotel. We zorgen voor een dienstverlening en service op maat, waarbij we onze afspraken nakomen.

Landhotel De IJsvogel stimuleert persoonlijke ontmoeting: Wij hebben een persoonlijke benadering, zowel naar elkaar als naar onze gasten. Alles binnen ons bedrijf proberen we in het teken te laten staan van beleving, persoonlijke aandacht en service. Gasten voelen zich thuis in het kleinschalige landhotel, waar hartelijkheid voorop staat.

Landhotel De IJsvogel garandeert een positieve beleving: Wij zijn flexibel en denken met onze gast mee. Niets is teveel voor een ultiem, gezellig, ontspannen verblijf

Landhotel De IJsvogel stimuleert ontwikkeling: Wij ondersteunen en stimuleren ontwikkeling bij onze medewerkers. Wij zijn professioneel, streven naar optimale prestaties en blijven continue vernieuwen en verbeteren.