Een bericht aan onze gasten
Landhotel de IJsvogel
image

Een bericht aan onze gasten

Graag willen we iedereen bedanken die ons de afgelopen tijd gesteund heeft. En wat kijken we ernaar uit om u weer te verwelkomen in ons hotel met de service en kwaliteit die u van ons gewend bent. Wel zijn we genoodzaakt ons aan de gestelde veiligheidsmaatregelen te houden. Daarom hebben we wat aanpassingen moeten doen in en rondom het hotel. Uiteraard zullen we er binnen de mogelijkheden alles aan doen om er een onvergetelijk verblijf van te maken. We vragen om uw begrip. 

 

Let op: We verzoeken u met klem niet eerder te komen dan de incheck van 14:00 uur. 

 

Lees hier onze coronamaatregelen

Beste Prijs Garantie

Eten moet een feestje zijn


In onze vernieuwde keuken bereidt ons team met veel liefde en passie uitegebreide borrelplanken, overheerlijke broodjes en shaken ze de lekkerste cocktails. Neem plaats op ons knusse terras en bewonder de natuur en schitterende zonsondergang onder genot van een hapje en een drankje.

Puur en eerlijke smaken, daar houden wij van. U kunt bij Landhotel De IJsvogel in Friesland terecht voor een vers en gezond ontbijt, een verrassende lunch of een uitgebreide borrel. Ook verzorgen wij royale high-teas. Strijk neer bij het knisperende haardvuur in onze gemoedelijke lounge voor een goed glas wijn en een lekker borrelhapje. 

Onze keuken is geopend tot 22:00. 

Reserveren kan via info@landhoteldeijsvogel.nl of per telefoon +31 (0)513 432 999