Een bericht aan onze gasten
Landhotel de IJsvogel
image

Een bericht aan onze gasten

Graag willen we iedereen bedanken die ons de afgelopen tijd gesteund heeft. En wat kijken we ernaar uit om u weer te verwelkomen in ons hotel met de service en kwaliteit die u van ons gewend bent. Wel zijn we genoodzaakt ons aan de gestelde veiligheidsmaatregelen te houden. Daarom hebben we wat aanpassingen moeten doen in en rondom het hotel. Uiteraard zullen we er binnen de mogelijkheden alles aan doen om er een onvergetelijk verblijf van te maken. We vragen om uw begrip. 

 

Let op: We verzoeken u met klem niet eerder te komen dan de incheck van 14:00 uur. 

 

Lees hier onze coronamaatregelen

Beste Prijs Garantie

Eten moet een feestje zijn


In onze vernieuwde keuken bereiden onze chefs, met veel liefde dagverse maaltijden. Seizoensgebonden, gecombineerd met al het moois dat de Friese omgeving te bieden heeft.

Puur en eerlijke smaken, daar houden wij van. U kunt Landhotel De IJsvogel in Friesland terecht voor een vers en gezond ontbijt, een verrassende lunch of een uitgebreid diner. Strijk neer bij het knisperende haardvuur in onze gemoedelijke lounge voor een goed glas wijn en een lekker borrelhapje. 

Om u en onze veiligheid te waarborgen hebben wij aanpassingen moeten doen. Daarom werken wij nu met shifts:

• Diner van 17.30 - 19.15 en van 19.15 tot 21.00 uur.
• Ontbijt van 07.30 - 09.00 en van 09.00 - 10.30 uur.

U kunt bij het maken van uw reservering of bij het inchecken aangeven van welke shifts u gebruik wilt maken. Let op: Roomservice is gedurende deze shifts niet mogelijk.

Reserveren kan via info@landhoteldeijsvogel.nl of per telefoon +31 (0)513 432 999